Jesteś tutaj: Strona główna Opinie użytkowników

Opinie użytkowników

In my opinion PITax is very helpful and user friendly.

2018-04-30 19:58

Patrycja Anna Ka

źródło: recenzje Facebook

Na co dzień nienawidzę instytucji państwa i jestem przeciwny podatkom, ale muszę przyznać, że z Waszą aplikacją rozliczenie w tym roku było naprawdę szybkie, łatwe - by nie rzec: przyjemne. Szast prast i po wszystkim! I to rozumiem! Tak się powinno w innowacje!

2018-04-30 19:10

Maciej Maksymilian Szypa

źródło: recenzje Facebook

Fajny program. Mieszkam na wsi i zepsuł się samochód, nie mogłam jechać na pocztę, ale udało się wysłać pita na czas. Bardzo dziękuję.

2018-04-30 12:12

Edyta Józefa

źródło: recenzje Facebook

Łatwo, szybko i za darmo. Po wielu różnych doświadczeniach, uważam, że ten program jest najlepszy.

2018-04-30 11:00

Kamila Pendyk

źródło: recenzje Facebook

Dziękuję. Bardzo przystępny program rozliczania pitu, chyba nie ma łatwiejszego. Jestem bardzo zadowolona.

Justyna J.

źródło: E-mail

ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY PROGRAM DO ROZLICZENIA PITA! POLECAM WSZYSTKIM.

2018-04-30 07:53

Marzena Mirosławska

źródło: recenzje Facebook

Aby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018-04-30 07:06

Dariusz Janiszewski

źródło: recenzje Facebook

jestem wdzięczna za takie rozwiązania :)

2018-04-30 06:09

Aleksandra Chudzyńska

źródło: recenzje Facebook

totalnie najlepszy sposób na rozliczenie podatków - dzięki!

2018-04-29 23:47

Ulrich Urlaub

źródło: recenzje Facebook

Witam! To moje pierwsze rozliczenie przez program/online i jest to super wygodne. Zrobiłem rozliczenie dla siebie za pomocą programu na komputer oraz online przez stronę internetową – dla babci. Przez stronę internetową wszystko działa szybko i perfekcyjnie.

Kamil

źródło: E-mail

Witam na te chwile wysłałem dokumenty do Urzędu. Sprawnie i szybko poszło uzupełnianie. Nie mam jeszcze potwierdzenia że wszystko dotarło ale mam nadzieje ze tak będzie. Ja do tej pory mogę polecić. M.

2018-04-29 20:55

Mariusz Berlinski

źródło: recenzje Facebook

Program jak dla mnie rewelacyjny. Dzięki niemu rozliczenie zajęło mi 10 minut. Wszystko zrozumiałe i bardzo proste. To najlepszy program z jakiego do tej pory korzystałam. Pozdrawiam

2018-04-29 19:31

Anna Kudła

źródło: recenzje Facebook

Rozliczenie wysłane! Dziękuję, już kolejny rok z rzędu! :)

2018-04-29 15:10

Anna Mazurek

źródło: recenzje Facebook

Polecam, kolejny rok rozliczam się sprawnie i bez problemów. Program jest intuicyjny i prosty w obsłudze. Nawet przy skomplikowanych rozliczeniach daje radę i szybko to idzie

2018-04-29 09:35

Bartosz Mikulski

źródło: recenzje Facebook

Jestem zadowolony z Waszego bardzo prostego i łatwego w obsłudze programu

Oleksandr

źródło: E-mail

Szybko i prosto polecam

2018-04-29 08:49

Grzegorz Żuchowicz

źródło: recenzje Facebook

Korzystam kolejny rok i jestem nieustannie pod wrażeniem - prosto i intuicyjnie.

2018-04-29 08:43

Marta Puciłowska

źródło: recenzje Facebook

IMHO idiotoodporny i wygodny. Za rok pewnie też skorzystam.

2018-04-28 09:10

Marcel Głód

źródło: recenzje Facebook

Łatwo poszło, dziękuję :)

2018-04-27 15:58

Klaudia Chili Wu

źródło: recenzje Facebook

Według mnie program online jest super, ponieważ pierwszy raz udało mi się "samemu" rozliczyc PIT inne programy nie są takie.

Michał W.

źródło: E-mail

KOLEJNY ROK ROZLICZYŁEM SIĘ SZYBKO I SPRAWNIE DZIEKI WASZEJ STRONE, BRAK JAKICHKOLWIEK ZASTRZEŻEŃ, WSZYSTKO BEZ PROBLEMU ZŁOŻYŁEM. DZIĘKUJĘ SERDECZNIE!

2018-04-27 14:29

Darek Wysimirski

źródło: recenzje Facebook

jak co roku rozliczam się z PITaxpl i jestem zadowolony

2018-04-27 11:50

Marcin Kabziński

źródło: recenzje Facebook

Kolejne już rozliczenie za mną. Kolejne z Wami! Dziękuję <3 <łatwo, szybko i przyjemnie> :)

2018-04-26 20:52

Karolina Kankankon

źródło: recenzje Facebook

Bardzo pomocny i intuicyjny program. GORĄCO POLECAM !!!!

2018-04-26 14:29

Mateusz Figiel

źródło: recenzje Facebook

Generalnie wygląda na to iż nawet dziecko by to wypełniło przy pomocy Waszego programu. Naprawdę prosto i bez komplikacji. Najlepszy program w Polsce!!!

Maciej S.

źródło: E-mail

Prościej być nie może. Chyba, że PITax coś jeszcze uprości ;) Polecam

2018-04-25 23:04

Jacek Dobrzyński

źródło: recenzje Facebook

Kocham to jak do minimum zredukowaliście proces przygotowania PITa. Jest to super łatwe i przyjemne. Dziękuję!

2018-04-25 22:49

Maksymilian Gajkowski

źródło: recenzje Facebook

Rozliczam korzystając z waszych usług od (chyba) trzech lat i nigdy nie miałem żadnych problemów.

2018-04-25 22:20

Kamil Łukasik

źródło: recenzje Facebook

Tak to właśnie powinno działać. Siadasz przepisujesz i gotowe. Dwa pity rozliczyłem w 5 minut. Dłużej szukałem PIT-11 niż rozliczałem PIT-37 ;)

2018-04-25 17:01

Maciej Markus

źródło: recenzje Facebook

Osobiście nie mam szczególnych zastrzeżeń do strony internetowej oraz możliwości wypełniania zeznania. Wszystko jest jasne, przejrzyste, dużo wyjaśnień, możliwość zapoznania się dostępnymi odliczeniami, czego niektóre programy tego nie mają, bądź są niejasno opisane. Moja opinia jest pozytywna, jestem zadowolona i mam zamiar w przyszłości korzystać z Waszych usług.

Weronika K.

źródło: E-mail

Bezproblemowo. Od lat rozliczam się za pomocą PITax i nigdy nie miałam nawet jednego problemu, Ogromne ułatwienie.

2018-04-25 05:13

Kinga Owczarska

źródło: recenzje Facebook

Proste, łatwe i przyjemne a na dodatek skuteczne. Korzystam już kolejny rok.

2018-04-24 21:40

Andrzej Pawłowski

źródło: recenzje Facebook

Zrozumiałe polecenia, szybkie zapisywanie danych. Rozliczałam z użyciem innych programów, ale ten jest najlepszy.

2018-04-24 21:35

Krystyna Chowaniec

źródło: recenzje Facebook

Fajny i łatwy program

2018-04-24 17:36

Mateusz Królak

źródło: recenzje Facebook

Wszystko jest super!!! Od lat korzystam z waszej strony. Strona intuicyjna, interfejs jasny i przejrzysty.

Sylwia S.

źródło: E-mail

Łatwo, szybko i przejrzyście. 3 rok rozliczam się dzięki tej stronie i zawsze było w porządeczku :)

2018-04-24 17:29

Marcin Sz

źródło: recenzje Facebook

Speaking about the financial services, this is arguably one of the best looking and easy to use!

2018-04-24 17:21

Stas Kukin

źródło: recenzje Facebook

Szybkie rozliczenie, jasno sprecyzowane pytania. Czekam tylko na potwierdzenie UPO. Jak dla mnie rewelacja . Dziękuję

2018-04-24 12:28

Sylwia Niburska

źródło: recenzje Facebook

Prosta i do tego z dużą czcionką:) Polecam gorąco!!!

2018-04-24 12:26

Sylwia Kubina-Mykytyn

źródło: recenzje Facebook

Program bardzo pomocny, samo rozliczenie jest łatwe i proste trzeba wykonywać kolejne polecenia, w sumie nie widze potrzeby żeby coś zmieniać.

Elżbieta K.

źródło: E-mail

aplikacja świetna, wszystko łatwo sprawnie i przejrzyście ! Wrócę tu za rok :)

2018-04-24 07:50

Danuta Remus

źródło: recenzje Facebook

Za drugim razem szybko i sprawnie

2018-04-23 19:17

Włodzimierz Lorek

źródło: recenzje Facebook

pierwszy raz rozliczałem przez PITax. super! polecam

2018-04-23 16:22

Dawid Weremiewicz

źródło: recenzje Facebook

Witam dziękuję bardzo program się sprawdza rewelacyjnie, rozliczam się z nim już drugi rok i napewno będę korzystała nadal.

Sylawia K.

źródło: E-mail

Super program polecam

2018-04-23 14:09

Edyta Dobrowolska

źródło: recenzje Facebook

Szybko, wygodnie, zrozumiale

2018-04-23 10:11

Rafał Becla

źródło: recenzje Facebook

Bardzo przejrzysty, czytelny program. W skali 0-10... 11 ;-)

2018-04-22 22:15

Andrzej Be

źródło: recenzje Facebook

Bardzo prosty i skuteczny program. Jak dla mnie rewelacja. Dzięki niemu zaoszczędziłem na wypełnianiu PITów jakieś 150zł !!!

Maciej S.

źródło: E-mail

Polecam łatwo, szybko i przyjemnie.

2018-04-20 20:12

Paweł Kowu Wróblewski

źródło: recenzje Facebook

świetny program do rozliczenia PIT 37

2018-04-20 18:26

Piotrek Bartez Bartosiak

źródło: recenzje Facebook

Bardzo szybko i prosto, bez zbędnych informacji. Pamiętają dane z zeszłego roku, dzięki czemu mogłam rozliczyć się przez internet. Polecam wszystkim :)

2018-04-20 10:42

Dominika Kropp

źródło: recenzje Facebook

Prowadzi za rączkę krok po kroku pokazuje gdzie co i jak. Szybkie wygodne. Polecam.

2018-04-19 10:31

Emil Koperski

źródło: recenzje Facebook

Dziękuję bardzo za możliwość użycia Państwa programu do rozliczenia PIT za 2017 r Program jest b. czytelny i prosty w obsłudze nie stwarza żadnych problemów w wypełnieniu dokumentu. Wybrałem wersję złożenia dokumentu osobiście z uwagi na zebrania wszystkich PIT - ów rozliczenia członków rodziny . Wybór OPP nie stwarzał żadnego problemu i był podstawą wybory Waszego programu W przyszłym roku chętnie skorzystam z Państwa oferty.

Tomasz H.

źródło: E-mail

Już 2gi rok wysyłam PIT z tego programu. Polecam, bo jest bardzo łatwy w obsłudze i nie trzeba wychodzić z domu żeby złożyć zeznanie. Pozdrawiam również Grupę ludzi która przyczyniła się do powstania tego programu. Jesteście Geniuszami! ;)

2018-04-19 08:55

Marek Maćkowiak

źródło: recenzje Facebook

Baaardzo prosty i 1% poszedł na biedne jamniczki :)

2018-04-18 08:02

Daria Zdziarska

źródło: recenzje Facebook

MUSZĘ PRZYZNAĆ IŻ PROGRAM BARDZO POZYTYWNIE MNIE ZASKOCZYŁ. CHYBA PIERWSZY RAZ W ŻYCIU TAK SZYBKO WYPEŁNIŁAM PIT. :)

2018-04-17 20:00

Wioletta Palus-Stalica

źródło: recenzje Facebook

Jestem zaszokowany. Świetna aplikacja, szybko, łatwo i bez ograniczania podatnika, pełna konfiguracja. Brawo autorzy, Polecam.

2018-04-17 19:54

Damian Gajewski

źródło: recenzje Facebook

Program jest rewelacyjny :) Oprócz tego, że jest dla takiego laika jak ja zrozumiały, to graficznie jest świetnie rozłożony - bardzo wygodny dla oka. Wcześniej próbowałam wypełnić Pit w innym programie. Niestety były tam błędy.

Alicja M.

źródło: E-mail

Kolejny Rok z PITax :)) Szybko i bez problemów zadowolony na 5!

2018-04-16 06:39

Damian Baranowski

źródło: recenzje Facebook

Świetny i szybki system! Polecam!

2018-04-15 12:11

Kamil Hajduk

źródło: recenzje Facebook

Program jest bardzo prosty w obsłudze. Jestem zadowolona z faktu ze tak szybko i sprawnie udało mi się rozwiazać moje rozliczenie podatkowe. Nic bym nie zmianiała, strona jest czytelna i łatwa w obsłudze.

adusia7171

źródło: E-mail

Pierwszy raz skorzystałam z Państwa programu.Dotychczas,,zanim przeszłam na emeryturę- był to ***** albo ******.Teraz potrzebowałam programu ,który pozwalałby na wpisanie KRS na dowolnie wybrany cel.Nie wiem jak długo jest Państwa program dostępny,ale z całą stanowczością stwierdzam ,że jest DOSKONAŁY ! Nawet dla laika,który po raz pierwszy zdecydował się skorzystać-jest czytelny,prosty,zrozumiały. Sporządziłam go dla mojej sąsiadki Danusi migiem.Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Tadeusz M.

źródło: E-mail

Kolejny raz rozliczam się dzięki waszemu programowi i jestem zadowolona . Odnoszę wrażenie że tegoroczny program jest inny a za tym łatwiejszy w rozliczaniu .

Elżbieta Ś.

źródło: E-mail

Uwag brak, najlepszy portal do obliczeń PIT.

Artur W.

źródło: E-mail

Tak się składa, że wczoraj wydrukowałam i wysłałam do Urzędu Skarbowego w Zgierzu swoje zeznanie podatkowe pocztą, które pomogliście mi jako PITax.pl napisać. Dziękuję Wam za waszą pomoc. Sama na pewno bym sobie nie poradziła. Z roku na rok jest coraz trudniej. Takie mam wrażenie. Cieszę się, ze stworzyliście ten program, który krok po kroku prowadzi nas podatników( i nie puszcza dalej, jeśli coś przeoczymy) aby wypełnić prawidłowo swoje zeznanie podatkowe.

Monika S.

źródło: E-mail

Wg mnie nic nie prosi o poprawę. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję Pitax.

Marta R.

źródło: E-mail

Wszystko działa świetnie, nie mam żadnych propozycji poprawy programu do rozliczania PIT. Wspaniała grafika, czytelne komunikaty.Prościej się już nie da. Bardzo bym chciała złożyć deklarację online, niestety nie jest to możliwe.

Dorota B.

źródło: E-mail

Jestem bardzo zadowolona z programu. Pierwszy raz samodzielnie z Państwa pomoca rozliczyłam PIT.

Kasia Ś.

źródło: E-mail

Pomoc techniczna

  • 534 30 50 40
  • pn - pt: 9:00 - 16:00

Krajowa Informacja Podatkowa

  • (22) 330 0 330
  • pn - pt: 7:00 - 18:00